Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Αll I want for Xmas...

Θα θελες φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου να μη μοιάζει με κανένα άλλο; Σου αρέσουν οι *Do It Yourself -κατασκευές*; Αν κούνησες συγκαταβατικά το κεφάλι σου τότε ήρθε η στιγμή να δεις τι θα φτιάξουμε παρέα... γιατί όλοι θέλουμε μια διαφορετική νότα γι αυτά τα Χριστούγεννα, που θα τα κάνει να μοιάζουν τόσο οικεία, αποτυπώνοντας στο μυαλό μας, πως τελικά μόνο λίγη αγάπη και προσοχή χρειάζονται όλοι για να λάμψουν!
Pinned Image
Σήμερα αυτά που θα σου δείξω είναι στολίδια κυρίως από χαρτόνι...
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις τα μικρά σου ξωτικά να γράψουν τους στίχους από τα αγαπημένα σας χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε ένα χρωματιστό (χρυσό ή ο,τι άλλο προτιμάς) χαρτόνι, όταν γράψεις σε όλο το χαρτόνι τους στίχους, άσε τη φαντασία των γιορτών να σε καθοδηγήσει. Ύστερα κόψε αστέρια, μπότες, καμπάνες... προσθέτοντας στο τέλος για περίγραμμα λίγο γκλίτερ!
Μπορείς να εκτυπώσεις όμως και παρτιτούρες και ύστερα σε ένα σκληρό γυαλιστερό χαρτόνι να τις κολλήσεις, και όπως πριν να δημιουργήσεις τα σχέδια σου. (εδώ θα τα δείς καλύτερα)


Pinned Image
Αυτό που μου αρέσει στις γιορτές είναι να περνάμε μηνύματα αγάπης. Έτσι φέτος άρχισα ήδη να κόβω  και να γράφω τα δικά μου! Αν δεν τα χρησιμοποιήσεις για το δέντρο σου, θα ήταν εξίσου ωραίο να τα κρεμάσεις σε ένα ξύλο, όπως και στην εικόνα ή ακόμα να τα χαρίσεις στους αγαπημένους σου φίλους! (την ιδέα θα βρείς εδώ)
Pinned Image
Μια τελευταία ιδέα για σήμερα, γιατί μάλλον πολλά σου έβαλα να κάνεις είναι αυτά τα απλούστερα δεντράκια από φανταχτερά χαρτιά! (για δες εδώ)

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγω θα κρεμασω στο δεντρο μελομακαρονα για να μη τα φαω!

:)))

ωραιες κατασκευες

Selehna είπε...

εξαιρετική ιδέα!!!

Andria είπε...

Πολύ ωραίες ιδέες...και με πράγματα που όλοι έχουμε στο σπίτι!!!!

Claire D. T είπε...

Όμορφες και γλυκές ιδέες :)

kyriaki kofina είπε...

τέλεια! κι εύκολα απ' ο,τι φαίνεται. ευχαριστώ για την ιδέα ;)

kot-itsa είπε...

poly wraia..xrono 8elei mwre k dn exw..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Σ' ευχαριστώ γλυκιά μου για τις ευχές, σου..κλέβω την ιδέα γιατί ξετρελλάθηκα με την ιδέα σου για τα στολίδια..υπέροχα..ιδιαίτερα μου άρεσαν οι νυφάδες..

Lyriel Bee είπε...

Αυτό το ξύλο με τις κρεμαστές καρτούλες αγάπης και χαράς, είναι πανέμορφο !!!

Daphne είπε...

υπέροχες ιδέες!! (αυτο με τις παρτιτούρες το έκανα !! :D)

Sofi Moukidou είπε...

teleies idees!!! eidika to prwto shedio!
thanx for sharring! :)

menia είπε...

Τα μηνύματα αγάπης είναι πολύ όμορφα!ευχαριστούμε! ..xxx..

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments